ΜΕΝΟΥ
ΚΑΛΑΘΙ ΑΓΟΡΩΝ

Ποιοι Είμαστε

Η ιστορία του φαρμακείου μας χρονολογείται από τις αρχές του 20ου αιώνα, συγκεκριμένα το έτος 1929, όταν ο επιστήμονας φαρμακοποιός Μιχαήλ Μπίλλης ξεκίνησε τη σταδιοδρομία του στην Κάλυμνο.

Το 1970 τη σκυτάλη παρέλαβε η ανιψιά του Ευδοκία Κουτούζη-Μαϊλλακάκη, για να την παραδώσει και η ίδια με τη σειρά της, έπειτα από σαράντα (40) χρόνια κοινωνικής προσφοράς στην καλυμνιακή κοινωνία, σε δύο νέους επιστήμονες φαρμακοποιούς, τους Καμάλ Μπαντούι και Ελένη Μαϊλλακάκη.

Με την νέα του διεύθυνση το φαρμακείο μας χαράσσει τη μελλοντική του πορεία εγκαινιάζοντας το ηλεκτρονικό του κατάστημα –www.your–pharmacy.gr– μηδενίζοντας με αυτόν τον τρόπο τις αποστάσεις και ερχόμενο πιο κοντά στον κόσμο.

Σε συνεργασία με ομάδα πεπειραμένων γιατρών και εξειδικευμένου προσωπικού, οι έμπειροι φαρμακοποιοί του your–pharmacy.gr τίθενται στην υπηρεσία σας παρέχοντας έγκυρες συμβουλές υγείας και μία τεράστια γκάμα εγγυημένων για την αποτελεσματικότητά τους προϊόντων σε άμεση διάθεση τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό.

Το ηλεκτρονικό φαρμακείο της νέας εποχής your–pharmacy.gr παραμένει σταθερά στη διάθεσή σας.